Despre noi

Cine suntem

Suntem „one-stop-shop„ în domeniul protecției consumatorilor (& more) pentru producători, importatori, distribuitori și/sau prestatori de servicii.

Deținem experiență în integrarea aspectelor legale și procedurale privind elementele de conformitate și de protecție a consumatorilor în businessurile B2C, precum și background solid în activitatea de control în structuri teritoriale de control ale ANPC.

Deținem personal cu calificări specifice domeniului protecției consumatorilor: „Train-the-trainers Consumer Law Ready„ certificat de Eurochambres, European Consumer Organisation (BEUC) and SME`united sub egida Comisiei Europene.

Ce îți oferim?

Îți oferim soluții clare, precise și la zi precum și instrumentele necesare pentru a avea mai puține griji în relația cu consumatorii, care-ți vor genera timp extra, pe care îl poți investi în firmă sau în momente speciale împreună cu oameni dragi ție.

Îți suntem alături în angajamentului asumat de a respecta și proteja drepturile consumatorilor, clienții tăi

Te ghidăm prin complexitatea regulilor și standardelor care formează acest puzzle al conformității astfel încât să ai încredere că fiecare produs sau serviciu pe care îl vei oferi este în linie cu protecția consumatorilor.

Te sprijinim în crearea și dezvoltarea mecanismelor interne care să-ți permită să respecți cerințele relevante privind siguranța generală a produselor și serviciilor.